ANKARA / POLATLI - Borsa İstanbul İlkokulu

"Biz de Okuyoruz Örnek Oluyoruz" Projesi Kapsamında Başarılı Olan Velilerimize Ödülleri Verildi.

3.Sınıf Öğretmenlerimiz Pınar BOLSU, Bekir DAL ve Rukiye BEKTAŞ öncülüğünde 3.sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik hazırlanan  “Biz de okuyoruz örnek oluyoruz” projesi kapsamında “Geliştiren Anne-Baba”  isimli kitaptan velilerimize yönelik kitap okuma sınavı yapıldı. Birincilik, ikincilik ve üçüncülük başarısı elde eden velilerimize Okul Müdürümüz Ali GÜLAL tarafından hediyeleri verildi. Proje hazırlıkları için öğretmenlerimize, proje kapsamında belirlenen kitabı okuyarak ve hazırlanan sınava katılarak projemize destek veren bütün velilerimize teşekkür ederiz.

02-01-202402-01-202402-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 23:21 - Görüntülenme: 69